Close ColourMod

Problemen pagina bewerking

Bericht:
Beste pagina beheerders.

Momenteel is er een storing waardoor het niet mogelijk is om een startpagina te bewerken of uw gegevens aan te passen / te bekijken.
Uw pagina functioneert wel nog gewoon.

Wij werken er aan om dit probleem zo snel mogelijk opgelost te krijgen.
Wij hopen op uw begrip.

Start-Gratis.nl

Nieuwe updates op Start-Gratis.nl

  start gratis

Beste leden,

Start-Gratis.nl is constant bezig met vernieuwen en verbeteren. Zo is er nu een zeer grote update gedaan aan het systeem waarbij veel punten verbeterd zijn, nieuwe functies zijn toegevoerd en er een nieuwe layout is geinstalleerd. De aanpassingen die gemaakt zijn, zijn tips van leden en eigen input.

De aanpassingen zijn kort uitgelegd op http://update-november-2010.start-gratis.nl/

Via deze e-mail willen wij iedereen vragen om start-gratis.nl nog eens te bezoeken en de nieuwe updates te bekijken. Het kan zijn dat er op enkele pagina's kleine aanpassingen nodig zijn om alles goed in de rubrieken te laten passen. Wij horen natuurlijk ook graag wat jullie van de updates vinden en eventuele andere tips.Ook is er bij deze aanpassingen een nieuwe voorwaarde ingevoerd. Dit is de volgende voorwaarde:

- Een beheerder mag maximaal 1 google adsense blok op een startpagina plaatsen.

Succes met het aanpassen van jullie pagina's!

Mitchell van Honk
Start-Gratis.nl

Eenvoudig plaatjes online zetten

 Start Gratis Logo

Beste leden,

Vandaag is er weer een update doorgevoerd op start-gratis.nl. Om een plaatje in jouw rubriek te zetten hoef je geen ingewikkelde tekst meer te typen. Het kan nu gewoon via een eenvoudig formulier.

Per rubriek kan er 1 plaatje geplaatst worden. Het formulier om een plaatje erop te zetten kan je vinden onder de knop naast de rubriek titel.
Op het moment kunnen er .jpg en .png files geupload worden. Binnenkort wordt het ook mogelijk gemaakt om .gif plaatjes te uploaden.

Wij wensen iedereen alvast veel succes met online zetten van plaatjes en indien er nog aanvragen zijn voor nieuwe updates dan horen wij het graag!

Met vriendelijke groet,
Mitchell van Honk
Webmaster Start-gratis.nl

  • Reageer
  • Geschreven door Mitchell op 08.02.2010
    [ ]    

Start-Gratis.nl
All rights reserved

Start-Gratis.nl
is onderdeel van Start-Gratis.nl

Algemene Voorwaarden
Disclaimer | Privacybeleid